View Monadiko.net

View Monadiko.Net

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Η Oprah επιστρέφει ξανά με νέο show!

Η Oprah Winfrey είναι μάχιμη και το δείχνει. Η διάσημη παρουσιάστρια όχι μόνο δεν «παραιτείται» από τα τηλεοπτικά, αλλά επιστρέφει δριμύτερη με νέο show μέσα από το δικό της κανάλι «ΟWN», το οποίο δεν πάει και τόσο καλά.

Έτσι η 57χρονη παρουσιάστρια αποφάσισε να επιστρατεύσει τα μεγάλα μέσα, που δεν είναι άλλα από το ίδιο της τον εαυτό.

Επιστρέφει λοιπόν στον τηλεοπτικό αέρα με μια νέα εκπομπή στο καλωδιακό της κανάλι, η οποία θα ονομάζεται «Next Chapter» δηλαδή «Επόμενο Κεφάλαιο», και αναμένεται να βγει στους δέκτες κάπου τον Ιανουάριο.

Τι θα κάνει σε αυτή την εκπομπή η Oprah; Σίγουρα δεν θα βρίσκεται κλεισμένη σε ένα studio, αφού θα επισκέπτεται τους celebrities στο σπίτι τους και θα τους παίρνει απολαυστικές συνεντεύξεις με τη μορφή κουβεντούλας.

Όσο για το ποιους θα δούμε στην πρεμιέρα; Τον τραγουδιστή την Aerosmith Syeven Tyler, τον οποίο και επισκέπτεται στο σπίτι του στο New Hampshire.

Βλέπετε… η κρίση χτύπησε και την Oprah. Μπορεί μετά από 25χρόνια επιτυχημένης παρουσίας μπροστά στις κάμερες ν΄αποφάσισε ν΄αποσυρθεί πίσω από τα φώτα, αλλά το κανάλι της δεν πάει καθόλου καλά και κάτι πρέπει να κάνει για να το σώσει.

ΠΗΓΗ: star.gr

Σχετικές Αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι Σελίδες

καθημερινή κατάθεση

Agent24.monadiko.net

Μηνύματα Αγοράς

Υγεία και καλή καρδιά

αβέρτα

Φίλοι της Θεσσαλονίκης